Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@12:46:21 GMT

آماده‌باش بخش آب کشور در مواجهه با سیلاب

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۵۵۵۲

آماده‌باش بخش آب کشور در مواجهه با سیلاب

آفتاب‌‌نیوز :

فیروز قاسم‌زاده اظهار کرد: سامانه‌های بارشی مربوط به سامانه مونسونی هند یا بارش‌های موسمی از نیمه دوم تیرماه به بعد در کشور فعال بوده که این سامانه‌ها از جنوب شرق کشور شروع شده و در گذر زمان توسعه یافته و با نفوذ در عمق کشور از فلات مرکزی تا دامنه‌های البرز و زاگرس کشیده شده است.

وی با اشاره به اعلام هشدارهای هواشناسی در مورد این سامانه بارشی و توصیف کیفیت آن، گفت: با توجه به حساسیت موضوع، جلسات در سطح وزارت نیرو با حضور وزیر نیرو برگزار و توصیه‌های لازم به بخش آب و برق کشور صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی صنعت آب کشور افزود: در بخش آب برای بهره‌برداری و حفاظت از تاسیسات آبی، آمادگی لازم فراهم و پیش‌بینی‌های لازم برای پیشگیری از وقوع حوادث و اتفاقات در تاسیسات صورت پذیرفت تا در صورت بروز حوادث، تیم‌های عملیاتی در اسرع وقت وارد عمل شده و ساماندهی لازم را صورت دهند.

وی با تشریح نشست‌های ستاد فرماندهی سیل در وزارت نیرو، بیان داشت: این جلسات بصورت روزانه برگزار و بدون وقفه وضعیت سامانه را در کشور ارزیابی می‌کنند تا اگر تاسیسات یا زیر ساختی از آب و برق در سطح کشور تحت تاثیر قرار گیرد، توصیه‌های لازم به استان‌ها صادر شود.

سخنگوی صنعت آب کشور ادامه داد: در چارچوب این توصیه‌ها، مدیریت بحران استان‌ها در سطح استان‌های درگیر سیل به ریاست استانداران تشکیل و به مسائل آب و برق نیز پرداخته شده که خوشبختانه تاکنون به‌رغم وقوع سیلاب‌های بسیار شدید، حداقل آسیب به زیرساخت‌ها در بخش آب و برق وارد شده است.

وی اعلام کرد: پس از هرگونه حوادث در زیرساخت‌های آب و برق، تیم‌های عملیاتی بلافاصله موضوع را برطرف کردند و تقریبا می‌توانیم ادعا کنیم که حداقل اختلال در تامین آب و برق را در طول این سامانه بارشی داشتیم.
طبق اعلام وزارت نیرو، قاسم زاده با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در این سامانه بارشی، بهره گیری از این نعمت الهی برای تغذیه ذخایر آبی است، افزود: همین امر باعث شد که ما بصورت روزانه وضعیت ورودی مخازن را رصد کنیم و اگر سناریوهایی برای تخلیه نیاز بود با حساسیت دنبال کردیم تا حداکثر بهره برداری و ذخیره سازی از این منابع آبی برای کشور صورت پذیرد.

سخنگوی صنعت آب کشور در پایان اظهار کرد: خوشبختانه تا الان ذخیره سازی خوبی در استان‌های جنوب شرق کشور اتفاق افتاده و با تداوم بارش‌ها در استان‌های دیگر از جمله تهران و خوزستان هم برنامه‌ریزی لازم جهت ذخیره سازی منابع آبی وجود دارد و بصورت روزانه سناریوهای لازم طراحی و عملیاتی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیلاب صنعت آب استان ها آب و برق آب کشور بخش آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ بر اساس هشدار مرکز پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، رنگ زرد برای آگاهی بخشی، رنگ نارنجی برای حفظ آمادگی و رنگ قرمز برای اقدام است.

اداره کل هواشناسی اصفهان روز یکشنبه هشدار سطح زرد از وزش باد به نسبت شدید تا شدید و طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی در اواخر وقت و اوایل روز، بارش موقت تگرگ در مناطق مستعد و رعد و برق و صاعقه از فردا تا چهارشنبه هفته جاری صادر کرد.

منطقه اثر این مخاطره در همه مناطق استان به‌ویژه اصفهان، آران و بیدگل، اردستان، اسلام آباد موگویی، انارک، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، خمینی‌شهر، خوانسار، خور و بیابانک، شاهین‌شهر و میمه، فریدن(داران)، دهاقان، لنجان، زواره، نایین، نجف آباد، مورچه خورت، نطنز، فرودگاه اصفهان، گلپایگان، کوهپایه، کبوترآباد، کاشان، دهق، شهرضا، فلاورجان، مبارکه، مهاباد، نایین، نجف آباد و ورزنه پیش‌بینی شده است.

طبق این پیش‌بینی، احتمال سقوط از ارتفاع، سقوط درختان فرسوده، ریزش ساختمان‌های سُست، خسارت به سازه‌های موقت و صنایع کشاورزی، کاهش دید و اختلال در تردد شهری و روستایی، جاری شدن روان‌آب و اختلال در تردد در جاده‌ها و معابر شهری و سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها وجود دارد.

در این اطلاعیه به شهروندان توصیه شده است تا در سفرهای بین شهری احتیاط لازم را داشته باشند، از کوهنوردی، گردشگری و اتراق در زیر ساختمان‌های نیمه‌ساز و درختان فرسوده خودداری کنند، از استحکام سازه‌های موقت، اطمینان لازم را بعمل آورند و تدابیر لازم در فعالیت‌های کشاورزی و دامداری را اتخاذ کنند.

دیگر خبرها

  • ثبت نام نمایندگان رسانه‌ها به منظور پوشش دیدار ایران و ازبکستان
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • هشدار نارنجی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • تداوم امدادرسانی به افراد متاثر از بارندگی و آبگرفتگی‌ها در خوزستان
  • پپ گواردیولا: با توجه به آمادگی آرسنال، باید تمام امتیازات لازم در لیگ را کسب کنیم