Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد مدیریت بحران منطقه آزاد اروند در اطلاعیه ایی اعلام کرد: مردم آبادان و خرمشهر از ترددهای غیر ضروری در سطح این دو شهرستان و مسافرت به شهرهای شمالی خوزستان پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، ستاد مدیریت بحران منطقه آزاد اروند در اطلاعیهایی اعلام کرد: با توجه به صدور هشدار سطح قرمز اداره کل هواشناسی پیرامون وزش تندبادهای لحظه ای از اواخر وقت شنبه هشتم مرداد تا یکشنبه ۹ مرداد ماه به منظور جلوگیری از حوادث احتمالی، شهروندان آبادان و خرمشهر از تردد غیرضروری در سطح دو شهرستان خودداری و همه نکتههای ایمنی را رعایت کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تلفنهای اضطراری اورژانس پیش بیمارستان(۱۱۵)، سامانه تلفن گویا(۱۲۲)، مرکز فوریت های برق (۱۲۱)، تلفن هلال احمر(۱۱۲)، آتش نشانی(۱۲۵) یا پلیس(۱۱۰) تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس با توجه به فرارسیدن ماه محرم و برپایی تکایای عزاداری، کلیه مواکب و هیاتهای عزاداری مستقر در سطح شهرستان ضمن اطمینان از استحکام موکب خود، از شبکه انتقال برق فاصله بگیرند و تجهیزهای ایمنی برای مقابله با تخریب احتمالی مواکب در تندبادها را در موکب خود نگهداری کنند تا از بروز حوادث احتمالی پیش گیری شود.

همچنین تمام دستگاههای خدمت رسان و امدادی در سطح دو شهرستان در حالت آماده باش کامل باشند و مدیران دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های خدماتی و امدادی ضمن تاکید به حضور در شهرستان نسبت به آماده باش واحدهای تابعه و اتخاذ تمهیدهای لازم برای پیشگیری و آمادگی مقابله با حوادث احتمالی اقدام های لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است که پدیده همرفتی مونسون هند که شامگاه جمعه هفتم از شمال شرق وارد خوزستان شده بود، شامگاه شنبه هشتم مرداد ماه وارد منطقه جنوب و جنوب غرب استان شد و در حال حاضر باد شدید و گرد و خاک در شهرستان های آبادان و خرمشهر جریان دارد که تا این لحظه سبب کاهش دید افقی به ۵۰ متر و سبب قطعی برق در برخی از مناطق شهرستان خرمشهر شده است./انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا اطلاعیه صدور هشدار سطح قرمز هواشناسی وزش تندباد جلوگیری حوادث شهروندان آبادان خرمشهر تردد نکته ایمنی تلفن اضطراری تلفن هلال احمر آتش نشانی ۱۲۵ پلیس ۱۱۰ محرم عزادار مواکب هیات شبکه انتقال برق تخریب حوادث دستگاه خدمت رسان امداد آماده باش تمهید قطعی هواشناسی سازمان منطقه آزاد اروند آبادان و خرمشهر آبادان و خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: برنامه جامع و مدونی برای مدیریت سیلاب در استان باید داشته باشیم و این امر جزو اولویت‌هاست.

علیرضا عباس‌زاده امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) در ستاد مدیریت بحران شهرستان نهبندان، اظهار کرد: هنر حاکمیت و محل آزمون مدیران، همین موضوع مدیریت بحران است.

وی با بیان اینکه اگر در مدیریت بحران کوتاهی کنیم، جایی برای دفاع نیست، افزود: سال به سال امکانات مدیریت بحران استان را تجهیز می‌کنیم و تجربیات ما هم زیاد شده که جزو سرمایه‌های ماست.

معاون استاندار گفت: همه باید با تمام توان و با همدلی و همکاری پای کار خدمت‌رسانی در سیلاب باشند تا مشکلات رفع شود.

عباس‌زاده با اشاره به خسارت سیل زیرکوه در هفته گذشته، بیان کرد: از همان ساعات اولیه سیل، تمام محورها بازدید و با بسیج امکانات دستگاه‌ها، محورهای اصلی مواصلاتی بازگشایی شد.

وی شأن حاکمیتی، ارزشمند و اثربخش مدیران را مسأله مدیریت بحران ارزیابی کرد و گفت: شرایط خوبی در استان حکمفرماست.

عباس‌زاده توجه به مصوبات سفر رئیس جمهوری درباره مدیریت بحران و توجه به آب‌های مرزی را از اولویت‌ها دانست و افزود: در استان بیش از ۲۲۰ سازه آبخیزداری در دو تا سه سال گذشته اجرا شده است که اگر نبود، خسارت‌ها دوبرابر می شد.

به گفته او، شناسایی چالش بحرانی در برنامه‌های مدیریت بحران باید مورد توجه مدیران باشد، ما در شرایط جدید، شاهد بارش باران از نوع رگباری و سیلابی هستیم که باید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های عمرانی ما با یک ندانم‌کاری به‌دنبال سیلاب از دست می‌رود، بنابراین پیشنهادهای تکمیلی باید داشته باشیم، اظهار کرد: اکنون وضعیت شهرستان خوسف به‌دنبال سیلاب از وضعیت نهبندان هم بدتر شده و شرایط آن مانند زیرکوه است. بنابراین تمام استان نیازمند توجه و مدیریت بحران است. 

معاون استاندار گفت: میزان خسارت سیل به زیرساخت راه در زیر کوه ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

عباس‌زاده بیان کرد: حوزه‌های راهداری، بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی بیشترین خسارت‌ها را داشته‌اند و باید گزارش‌ها جمع‌بندی و خسارت ها اعلام شود.

وی با بیان اینکه شرایط خسارت در نهبندان مانند زیرکوه نیست و مدیریت بحران در این شهرستان خوب بوده است، گفت: نیروهای امدادی و عملیاتی استان برای مدیریت بحران، کم است و باید از امکانات محلی و منطقه‌ای برای مدیریت بحران استفاده کرد.

معاون استاندار با اشاره به اینکه باید مجوزهای استفاده از بخش خصوصی در شرایط بحران گرفته شود که مانعی در شرایط بحران وجود نداشته باشد، افزود: اکنون دستگاه‌ها باید ارزیابی و اقدامات جبرانی خسارت را آغاز کنند. برنامه‌های جبران خسارت سیل توسط دستگاه‌ها باید ارائه شود.

وی اضافه کرد: حجم عملیات سیل در خوسف زیاد بوده است و با توجه به انتخابات پیش رو، راه‌های دسترسی به روستاها باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد